Opleiden en begeleiden van steigerbouwers

Het streven is om continue over adequaat opgeleid personeel te kunnen beschikken. Van de verschillende mogelijkheden van bijscholing die er in de branche voor de steigerbouwers zijn, wordt door Stalen Steigers van Dorland bv gebruik gemaakt. Nieuwe medewerkers dienen in het bezit te zijn van het VCA certificaat.

Al onze medewerkers volgen binnen het jaar de cursus "Veiligheid langs het spoor" en ontvangen daarna ook het digitaal veiligheidspaspoort (DVP). Wij zorgen er voor dat op deze DVP alle relevante opleidingen zijn geregistreerd.

Tevens streven wij er naar om alle medewerkers gediplomeerd te hebben op MBO2 of MBO3-niveau, voor monteur steigerbouw of 1e monteur steigerbouw volgens de richtlijn steigers. Nieuwe medewerkers proberen we zo spoedig mogelijk op te leiden via een EVC-traject of een BBL-opleiding.

050 - 31 38 562

WIJ ZETTEN UW WERK
IN DE STEIGERS

VRAAG EEN OFFERTE
GESPREK AAN

HOME
OVER ONS
STEIGERBOUW
- Ondersteuning
- Gevelsteigers
- Hangsteigers
- Betonbekisting
- Specialistische steigerbouw
PROJECTEN
WKA DOCUMENTEN
CONTACT
VRAAG EEN OFFERTE GESPREK AAN

CONTACT:

Protonstraat 22-1
9743AL Groningen
tel 050 - 31 38 562 
fax 050 - 31 83 957 

linkedin

KVK 02077385

VCA certificaat ISO 9001 certificeringVSB            

bedrijvenambassadeurs webbanner x a nw

  Ondersteunende steigerbouw Groningen   Stalen steigers Groningen   DUO steigerbouw Groningen  
 

ONDERSTEUNING

Stalen Steigers van Dorland onderscheid zich door zich te specialiseren in de ondersteunende steigerbouw. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren grote projecten in heel Nederland gedaan. Daar zijn we trots op!

Bekijk meer over ondersteunende steigers

 

PROJECTEN

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel projecten gedaan. Van hele specialistische kerken, een kleine opdracht in Drachten. Op alle projecten zijn we bijzonder trots en daarom laten we ze graag aan u zien:

Bekijk onze projecten

 

DUO GEBOUW

Eén van de meest in het oog springende gebouw van Groningen is het nieuwe DUO gebouw. Stalen Steigers van Dorland is erg trots dat we aan dit gebouw mee hebben mogen werken. Ons specialisme, ondersteunende steigerbouw, kwam in dit project meer dan van pas.

 
mask
Stalen steigers GroningenSteigerbouw GroningenSteigers hoogbouw Groningen