Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Bekijk onze projecten

Tevreden klanten

Enkele reacties:


"Via deze weg wil ik mijn complementen geven voor de ondersteuning en het zeer nette kistwerk wat de mannen hebben gemaakt. Tevens wordt er door jullie mannen ook netjes en veilig gewerkt."

Mijn complimenten.

R. Dietsche; Heijmans Civiel Projecten


Geert zei al, van Dorland is een heel prettig bedrijf om mee te werken, jullie denken er straks zeker ook zo over. Hij heeft absoluut gelijk gekregen, ik vond heel prettig om met jullie samen te werken! Ik wens jullie veel succes met jullie (mooie) bedrijf en wellicht treffen we elkaar nog eens.

Bedankt voor de prettige samenwerking!

D. Grote Ganseij; Hegeman Beton- en industriebouw


Als uitvoerder van de Bouwgroep Dijkstra Draisma heb ik een goede relate met Stalen Steigers van Dorland. Ze doen wat ze zeggen ;korte lijnen ,komen afspraken na .Er is kennis en er word veilig gewerkt. Zeker in deze tijd is dit belangrijk, echt Gronings; niet zeuren maar aanpakken!

Beleefcentrum Afsluitdijk

Henk Borger (Hoofduitvoerder); Bouwgroep Dijkstra Draisma


Inmiddels werk ik bijna 15 jaar samen met Stalen Steigers van Dorland en heb ze leren kennen als een zeer betrouwbare en deskundige partner. Stalen Steigers van Dorland kenmerkt zich als zijnde een bedrijf wat graag meedenkt in oplossingen, betrouwbaar is en afspraak=afspraak

Diverse werken 

Niels Kranenburg; Safe B.V. (leverancier)


Mijn ervaring met Dorland is zeer positief. Dorland is een goede partij die zijn afspraken nakomt, en waar je goed mee kunt overleggen in het werk als er iets aangepast moet worden. De mensen op de werkvloer zijn zeer steigerkundig onderbouwd, en weten waar ze over praten.

MFA Lippenhuizen 

Benno Veltink (Uitvoerder); Bouwmij Hendriks BV.


De afgelopen jaren meerdere complexe projecten samen succesvol afgerond. Betrouwbaar, Kennis van zaken, korte lijnen, eigen personeel, veiligheid staat voorop en als de situate er om vraagt kan er snel worden geschakeld.

Diverse werken 

Joan Veenstra (Projectleider); Bouwgroep Dijkstra Draisma


SSvD is een betrouwbare partner. Vanaf de voorbereiding bereid om mee te denken aan een goede oplossing voor beide partijen. Dit geldt zowel voor tekeningen / berekeningen als in LEAN sessies. De bijdrage van SSvD wordt door werkvoorbereiding en uitvoering erg gewaardeerd.

Isala Delta/Inlaat IJsseldijk 

Tim Verhoog (Uitvoerder); Van Hattum en Blankevoort

Projecten
Tevreden klanten  

Stalen steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten. bekijk onze projecten.

 

Locatie
Kerkstraat 1-2
9745 CC Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:
050 - 31 38 562
Tevreden klanten