Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Bekijk onze projecten

Betonondersteuning


Stalen Steigers van Dorland is gespecialiseerd in de montage en demontage van ondersteuningsconstructies voor de betonbouw. Dit specialisme voeren wij dagelijks uit voor onze opdrachtgevers in zowel de civiele-, utiliteits- als woningbouw door Nederland.

 

Bekistingswerk

Tevens kunnen wij ook voor u het bekistingswerk uitvoeren en uiteraard al het voorkomende steigerwerk voor een veilige werkplek op hoogte. Wij zijn bekend met alle voorkomende systemen die in Nederland geleverd worden. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij u, dan ook zowel tijdens het voortraject als in de uitvoering, professioneel van dienst zijn en ervoor zorgen dat de juiste beslissingen gemaakt worden.

Projecten
Betonondersteuning  

Stalen steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten. bekijk onze projecten.

 

Locatie
Kerkstraat 1-2
9745 CC Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:
050 - 31 38 562
Beton ondersteuning