Organisatie

Het streven is om het hele bedrijfsproces zo effectief, efficiënt en produktief mogelijk te laten verlopen, zodat wij snel kunnen inspringen op veranderingen in de markt en bij opdrachten. Tevens wordt er naar gestreefd om continue de bedrijfsprocessen te verbeteren om zodoende de kwaliteitverlies, persoonlijk letsel, materiële schade en milieuschade te voorkomen. Het streven van Stalen Steigers van Dorland bv is om de prijs-prestatieverhouding voor zowel ons als voor de opdrachtgever gunstig te laten zijn.

Het management en alle werknemers zijn er voor verantwoordelijk dat het beleid met betrekking tot VGM volgens de bedrijfsvoorschriften wordt uitgevoerd. Op de bouw van de opdrachtgevers gelden daarnaast de specifieke VGM-regels van de opdrachtgever.

050 - 31 38 562

WIJ ZETTEN UW WERK
IN DE STEIGERS

VRAAG EEN OFFERTE
GESPREK AAN

HOME
OVER ONS
STEIGERBOUW
- Ondersteuning
- Gevelsteigers
- Hangsteigers
- Betonbekisting
- Specialistische steigerbouw
PROJECTEN
WKA DOCUMENTEN
CONTACT
VRAAG EEN OFFERTE GESPREK AAN

CONTACT:

Protonstraat 22-1
9743AL Groningen
tel 050 - 31 38 562 
fax 050 - 31 83 957 

linkedin

KVK 02077385

VCA certificaat ISO 9001 certificeringVSB            

bedrijvenambassadeurs webbanner x a nw

  Ondersteunende steigerbouw Groningen   Stalen steigers Groningen   DUO steigerbouw Groningen  
 

ONDERSTEUNING

Stalen Steigers van Dorland onderscheid zich door zich te specialiseren in de ondersteunende steigerbouw. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren grote projecten in heel Nederland gedaan. Daar zijn we trots op!

Bekijk meer over ondersteunende steigers

 

PROJECTEN

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel projecten gedaan. Van hele specialistische kerken, een kleine opdracht in Drachten. Op alle projecten zijn we bijzonder trots en daarom laten we ze graag aan u zien:

Bekijk onze projecten

 

DUO GEBOUW

Eén van de meest in het oog springende gebouw van Groningen is het nieuwe DUO gebouw. Stalen Steigers van Dorland is erg trots dat we aan dit gebouw mee hebben mogen werken. Ons specialisme, ondersteunende steigerbouw, kwam in dit project meer dan van pas.

 
mask
Stalen steigers GroningenSteigerbouw GroningenSteigers hoogbouw Groningen