Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Bekijk onze projecten

Organisatie

 

Stalen Steigers van Dorland BV is sinds 1996 het bedrijf in Noord Nederland voor de montage en demontage van alle voorkomende ondersteuning- en steigerconstructies. Door onze jarenlange ervaring en brede  kennis is geen enkel beschikbaar systeem ons vreemd. Ook voor advies in het voortraject en natuurlijk tijdens de uitvoering kunt u bij ons terecht. Naast de eerder genoemde diensten kunnen wij ook de complete vloerbekisting of het leggen van de breedplaatvloeren voor u verzorgen.

 

Het streven is om het hele bedrijfsproces zo effectief, efficiënt en produktief mogelijk te laten verlopen, zodat wij snel kunnen inspringen op veranderingen in de markt en bij opdrachten. Tevens wordt er naar gestreefd om continue de bedrijfsprocessen te verbeteren om zodoende de kwaliteitverlies, persoonlijk letsel, materiële schade en milieuschade te voorkomen. Het streven van Stalen Steigers van Dorland bv is om de prijs-prestatieverhouding voor zowel ons als voor de opdrachtgever gunstig te laten zijn.

Het management en alle werknemers zijn er voor verantwoordelijk dat het beleid met betrekking tot VGM volgens de bedrijfsvoorschriften wordt uitgevoerd. Op de bouw van de opdrachtgevers gelden daarnaast de specifieke VGM-regels van de opdrachtgever.

Projecten
Organisatie  

Stalen steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten. bekijk onze projecten.

 

Locatie
Kerkstraat 1-2
9745 CC Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:
050 - 31 38 562
Organisatie