Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Onze werkzaamheden

Projecten


Stalen Steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten.  

Hieronder vindt u een overzicht van enkele projecten waar wij aan meegewerkt hebben.

Beleefcentrum Afsluitdijk 2017
Beleefcentrum Afsluitdijk 2017x imgx imgx imgx imgx imgx img

In Kornwerderzand verrijst het nieuwe Afsluitdijk Wadden Center dat Bouwgroep Dijkstra Draisma realiseert in opdracht van de Gemeente Dongeradeel. Stalen Steigers van Dorland verzorgt hier samen met haar partner Safe B.V. uit Beek en Donk de engineering, levering, montage en demontage van de benodigde betonondersteuningen.

Ook de randbeveiliging die op de ondersteuning is gemonteerd wordt geleverd door Safe B.V. Het nieuwe Afsluitdijk Wadden Center wordt een totaalbeleving met daarin onderdelen die Kornwerderzand en de Afsluitdijk tot een bezienswaardigheid maken. Wij zijn zeer verheugd om aan dit mooie project mee te mogen werken. Het uitzicht tijdens de werkzaamheden is uiteraard een groot plus punt om hier aan deel te mogen nemen.

Linkwebsite aannemer:
https://bgdd.nl/

Linkwebsite leverancier:
http://www.safebv.eu/nl/

 
Werkzaamheden
 
rev             

Stalen Steigers van Dorland heeft verschillende soorten steigers in huis om aan alle wensen te voldoen. Van ondersteuning steigers voor bijvoorbeeld woningbouw, gevelsteigers voor schilderwerkzaamheden of speciale steigers voor kerktorens bijvoorbeeld. bekijk onze werkzaamheden
 

 

Locatie
Protonstraat 22-1
9743AL Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:

050 - 31 38 562

Projecten