Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Onze werkzaamheden

Projecten

 

Stalen Steigers van Dorland voert zowel kleine als grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten.  

Hieronder vindt u een overzicht van enkele mooie projecten waar wij aan hebben meegewerkt of nog aan werken.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Ebbingekwartier en Ebbingehof 2020
Ebbingekwartier en Ebbingehof 2020Gevel en ondersteuning EbbingekwartierBekisting 2BekistingebbingekwartierbewerktReclamesteiger

In de foto's is te zien dat de bekisting voor de eerste verdieping voor het Ebbingehof zo goed als klaar is, vervolgens kan het beton gestort worden. Op deze wijze wordt er in lagen het gebouw vormgegeven.

Tijdens deze nieuwbouw in het centrum Groningen worden er particuliere koopwoningen gebouwd. In opdracht van Trebbe Bouw B.V. verzorgt Stalen Steigers van Dorland B.V. de montage en demontage van de steigers en betonondersteuning. Er is gewerkt met materiaal van Peri, de vaste leverancier voor SSvD.

Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht bij:
https://www.woneninhetebbingekwartier.nl/

Linkwebsite aannemer:
www.trebbe.nl/

Linkwebsite leverancier:
www.peri.nl/

Werkzaamheden
Projecten

Stalen Steigers van Dorland heeft verschillende soorten steigers in huis om aan alle wensen te voldoen. Van ondersteuning steigers voor bijvoorbeeld woningbouw, gevelsteigers voor schilderwerkzaamheden of speciale steigers voor kerktorens bijvoorbeeld. bekijk onze werkzaamheden
 

 

Locatie
Kerkstraat 1-2
9745 CC Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:
050 - 31 38 562
Projecten