Beton ondersteuning

Stalen Steigers van Dorland bv is gespecialiseerd in ondersteuningsconstructies voor zowel de woningbouw, de utiliteitsbouw als de civiele bouw. In het werk gestort, breedplaat of decking, wij hebben voor iedere vloer de juiste ondersteuning.

Tijdens de bouw zijn wij in staat om de montage van de ondersteuning volledig te verzorgen en dit probleem voor de aannemer op te lossen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van ondersteuningen en werken door de tekeningen en berekeningen nauw samen met diverse steigerleveranciers.

Enkele toonaangevende projecten zijn: Nieuwbouw DUO te Groningen, ABN AMRO te Zwolle, Stadsbalkon te Groningen, Ombouw A7 te Groningen.

Wij komen graag langs om een offerte op maat te maken.

050 - 31 38 562

WIJ ZETTEN UW WERK
IN DE STEIGERS

VRAAG EEN OFFERTE
GESPREK AAN

HOME
OVER ONS
STEIGERBOUW
- Ondersteuning
- Gevelsteigers
- Hangsteigers
- Betonbekisting
- Specialistische steigerbouw
PROJECTEN
WKA DOCUMENTEN
CONTACT
VRAAG EEN OFFERTE GESPREK AAN

CONTACT:

Protonstraat 22-1
9743AL Groningen
tel 050 - 31 38 562 
fax 050 - 31 83 957 

linkedin

KVK 02077385

VCA certificaat ISO 9001 certificeringVSB            

bedrijvenambassadeurs webbanner x a nw

  Ondersteunende steigerbouw Groningen   Stalen steigers Groningen   DUO steigerbouw Groningen  
 

ONDERSTEUNING

Stalen Steigers van Dorland onderscheid zich door zich te specialiseren in de ondersteunende steigerbouw. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren grote projecten in heel Nederland gedaan. Daar zijn we trots op!

Bekijk meer over ondersteunende steigers

 

PROJECTEN

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel projecten gedaan. Van hele specialistische kerken, een kleine opdracht in Drachten. Op alle projecten zijn we bijzonder trots en daarom laten we ze graag aan u zien:

Bekijk onze projecten

 

DUO GEBOUW

Eén van de meest in het oog springende gebouw van Groningen is het nieuwe DUO gebouw. Stalen Steigers van Dorland is erg trots dat we aan dit gebouw mee hebben mogen werken. Ons specialisme, ondersteunende steigerbouw, kwam in dit project meer dan van pas.

 
mask
Stalen steigers GroningenSteigerbouw GroningenSteigers hoogbouw Groningen