Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Onze werkzaamheden

Projecten

 

Stalen Steigers van Dorland voert zowel kleine als grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten.  

Hieronder vindt u een overzicht van enkele mooie projecten waar wij aan hebben meegewerkt of nog aan werken.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Noaber18 2017
Noaber18 2017ProjectenProjectenProjectennoaberfotonoaber

De N18 is de aanleg van een nieuw stuk snelweg van 23 kilometer tussen Groenlo en Enschede en is een van de onderdelen van de Nieuwe Twenteroute. Eén van de grootste uitdagingen voor dit project is de planning; in zeer korte tijd dienen ruim twintig kunstwerken te worden gerealiseerd. Stalen Steigers van Dorland is door Van Hattum en Blankevoort, die onderdeel uitmaakt van de combinatie Noaber18, benaderd om de benodigde trappentorens, vlecht- en montagesteigers en diverse ondersteuningsconstructies te verzorgen. Om dit allemaal in goede (logistieke) banen te leiden heeft Stalen Steigers van Dorland de samenwerking gezocht met Safe B.V. uit Beek en Donk. 

Ook het monteren van de ondersteunings- en hulpconstructies die door andere leveranciers voor dit project geleverd worden, zoals Construx, Peri, Doka, worden door ons verzorgd. Onze ruime kennis en ervaring van de diverse systemen die er op de markt aanwezig zijn, is een groot voordeel voor dit project.

Linkwebsite aannemer:
https://www.vhbinfra.nl/nl/projecten/detail/n18

Linkwebsite leverancier
http://www.safebv.eu/nl/

 

Werkzaamheden
Projecten

Stalen Steigers van Dorland heeft verschillende soorten steigers in huis om aan alle wensen te voldoen. Van ondersteuning steigers voor bijvoorbeeld woningbouw, gevelsteigers voor schilderwerkzaamheden of speciale steigers voor kerktorens bijvoorbeeld. bekijk onze werkzaamheden
 

 

Locatie
Kerkstraat 1-2
9745 CC Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:
050 - 31 38 562
Projecten