Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Onze werkzaamheden

Projecten


Stalen Steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten.  

Hieronder vindt u een overzicht van enkele projecten waar wij aan meegewerkt hebben.

Singelwoningen 2017
Singelwoningen 2017x imgx imgx imgx imgx imgx img

In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma verzorgt Stalen Steigers van Dorland B.V. de montage en demontage van de ondersteuning van de breedplaatvloeren. Ook het gevelsteiger wat niet alleen dient voor de werkzaamheden aan de gevels, maar ook als ruwbouw beveiliging worden door ons ge(de)monteerd. De levering en engineering van het benodigde materieel worden verzorgt door de firma Safe B.V. uit Beek en Donk. 

Linkwebsite aannemer:
https://bgdd.nl/projecten/21-singelwoningen-groningen/

Linkwebsite leverancier:
http://www.safebv.eu/nl/

 

 
Werkzaamheden
 
rev             

Stalen Steigers van Dorland heeft verschillende soorten steigers in huis om aan alle wensen te voldoen. Van ondersteuning steigers voor bijvoorbeeld woningbouw, gevelsteigers voor schilderwerkzaamheden of speciale steigers voor kerktorens bijvoorbeeld. bekijk onze werkzaamheden
 

 

Locatie
Protonstraat 22-1
9743AL Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:

050 - 31 38 562

Projecten