Stalen Steigers van Dorland BV

Houdt uw beton in de lucht

Onze werkzaamheden

Projecten


Stalen Steigers van Dorland voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering die u van ons mag verwachten.  

Hieronder vindt u een overzicht van enkele projecten waar wij aan meegewerkt hebben.

Traverse Dieren 2017
Traverse Dieren 2017x weekx weekx weekx weekx weekx weekx weekx weekx week

In de plaats Dieren werkt de combinatie Traverse, bestaande uit Hegeman, Besix en Mourik aan de reconstructie van N348/N786 Traverse te Dieren. Stalen Steigers van Dorland is gevraagd om hier het benodigde vlechtsteigerwerk, trappentorens, betonondersteuning en de horizontale bekisting te monteren en te demonteren. Ook het periodiek keuren van de steigers valt binnen onze scope. Het materieel wordt zelf ingehuurd door de bouwcombinatie bij Peri B.V. uit Schijndel. Zij verzorgen ook de benodigde wandbekisting voor dit mooie project.

Linkwebsite aannemer:
http://www.hegeman.com/project/traverse-dieren/

Linkwebsite leverancier:
https://www.peri.nl/

 
Werkzaamheden
 
rev             

Stalen Steigers van Dorland heeft verschillende soorten steigers in huis om aan alle wensen te voldoen. Van ondersteuning steigers voor bijvoorbeeld woningbouw, gevelsteigers voor schilderwerkzaamheden of speciale steigers voor kerktorens bijvoorbeeld. bekijk onze werkzaamheden
 

 

Locatie
Protonstraat 22-1
9743AL Groningen

Contact
tel:  050 - 31 38 562
email: info@steigerbouwdorland.nl

LinkedIn

CONTACT

Bel naar:

050 - 31 38 562

Projecten